Aalborg mister 20 statslige job

Vejen er nu banet for, at Statsadvokaturen i Aalborg kan nedlægges.

Venstre og Dansk Folkeparti stemte som de eneste partier imod forslaget. Venstres ordfører, det nordjyske folketingsmedlem Preben Bang Henriksen, beklager beslutningen.
Arkivfoto: Lars Pauli

Venstre og Dansk Folkeparti stemte som de eneste partier imod forslaget. Venstres ordfører, det nordjyske folketingsmedlem Preben Bang Henriksen, beklager beslutningen. Arkivfoto: Lars Pauli

Et stort flertal i Folketinget vedtog tirsdag en lovændring, som justitsminister Morten Bødskov vil bruge som afsæt for at samle statsadvokaturen på to matrikler mod i dag seks. Det betyder for Jyllands vedkommende, at Statsadvokaturen i Aalborg og Sønderborg flyttes til Viborg. Statsadvokaturen i Aalborg har en snes ansatte. Ingen gevinst Venstre og Dansk Folkeparti stemte som de eneste partier imod forslaget. Venstres ordfører, det nordjyske folketingsmedlem Preben Bang Henriksen, beklager beslutningen. - Venstre er ikke som princip imod centraliseringer, men de skal indebære en rationaliseringsgevinst. Og det er der intet bevis for her, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden