Aalborg moste Mors-Thy

Aalborg Håndbold vandt i Fjordbank Arena over Mors-Thy Håndbold med hele 32-23 efter en anden halvleg, hvor der var klasseforskel.

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jonas Larholm og Aalborg Håndbold gav Morten Balling (t.h.) og kompagni fra Mors-Thy Håndbold en ordentlig én over næsen. Aalborg Håndbold vandt kampen 32-23. Foto: Diana Holm

Inden lokalslaget var det to hold som lå helt lige i tabellen der stødte sammen i Fjordbank Arena, men jævnbyrdigheden blev kun afspejlet i de første 30 minutter af kampen. Aalborg startede bedst og fik hurtigt bragt sig foran med et par mål. Ole Erevik storspillede mellem stængerne og i det offensive spil førte Kristian Kjelling og Håvard Tvedten an i løjerne. Efter 18 minutter var Aalborg føring på 11-6, men så tog hjemmeholdet sig sammen og åd langsomt men sikkert de rødklædte gæsters forspring. Det var især topscorer Morten Balling og Marcus Mørks skyld, at Aalborgs blot kunne gå pausen med en føring på 15-13 - i øvrigt med to mand i undertal efter først Kristian Kjelling og efterfølgende Henrik Møllgaard var blevet sendt til to minutters afkøling. Mors- Thy misbrugte i starten af anden halvleg muligheden for at komme helt op i haserne på Aalborg og den manglende konsekvens blev straffet. Aalborg løb fra hjemmeholdet ved at vinde de første 15 minutter af anden halvleg med 9-3. Især målmand Ole Erevik var fortsat strålende og med en ottemåls-føring midt i halvlegen var spændingen ligesom forduftet. Det var stort set kun Morten Balling, der holdt fanen højt for hjemmeholdet, der modløst inkasserede den anden lussing i træk i ligaen. For Aalborg var det holdets anden sejr på stribe, og de kravler op på sjettepladsen i ligaen. Mors-Thy er på tiendepladsen.
Breaking
Kendt erhvervsmand sigtet for at ødelægge klitter ved Skagen
Luk