Aalborg på jagt efter hjemmebanefordel

Aalborg Håndbold skal slå Bjerringbro-Silkeborg for at få de bedste betingelser i semifinalerne

I fraværet af skadede Niclas Barud fik unge Magnus Saugstrup meget spilletid mod GOG. Foto: Nicolas Cho Meier <i>Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier</i>

I fraværet af skadede Niclas Barud fik unge Magnus Saugstrup meget spilletid mod GOG. Foto: Nicolas Cho Meier Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier

AALBORG:Med torsdagens sejr over GOG kan Aalborg Håndbold med to nye point søndag mod Bjerringbro-Silkeborg sætte sig på førstepladsen i sin slutspilspulje.

Og selv om det er uvist, om en puljesejr vil give KIF Kolding København eller Skjern Håndbold som semifinalemodstander, er duksepladsen ikke uden betydning.

- Den er vigtig. Jeg tror, det er lige meget, om vi møder Skjern eller Kolding, for det skal nok blive svært uanset hvad, men det betyder meget for vores selvtillid, at vi kommer ind til semifinalerne med en god oplevelse. Og så vil jeg rigtig gerne have den anden og afgørende semifinale hjemme foran vores eget publikum, siger cheftræner Jesper Jensen.

Han stillede op til torsdagens kamp mod GOG uden den småskadede trio Niclas Barud, Martin Larsen og Morten Slundt, men efter en lidt hakkende begyndelse kørte hans decimerede mandskab til sidst en sikker sejr hjem.

- Hvis det havde været en afgørende kamp, kunne de godt have spillet, men vi tager ingen chancer. Vi er voldsomt udfordrede på ressourcer, og på den måde er jeg meget imponeret over vores indsats, selv om vi i perioder af kampen var lidt for ukoncentrerede, siger Jesper Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.