Ishockey

Aalborg Pirates imponerer med overtidssejr i Wien

Ishockeyholdet Aalborg Pirates tog hjem fra kampen mod Vienna Capitals med to point efter overtidssejr på 3-2.

De danske ishockeymestre fra Aalborg ligger på tredjepladsen i puljen bag Zürich og svenske Frölunda i Champions Hockey League. Foto: Henning Bagger/arkiv/Ritzau Scanpix

De danske ishockeymestre fra Aalborg ligger på tredjepladsen i puljen bag Zürich og svenske Frölunda i Champions Hockey League. Foto: Henning Bagger/arkiv/Ritzau Scanpix

De danske ishockeymestre fra Aalborg Pirates imponerede lørdag igen på isen i Champions Hockey League.

Nordjyderne mødte på udebane østrigske Vienna Capitals, og igen blev det til point for det danske mandskab i turneringens gruppe A. Hele to af slagsen endda.

Aalborg vandt 3-2 efter overtid, hvilket betyder, at mandskabet nu har tre point, da Aalborg i den første gruppekamp forleden fik et enkelt point ude mod schweiziske ZSC Zürich, i et opgør der i forlænget spilletid blev vundet 6-5 af schweizerne.

Aalborg ligger på tredjepladsen i puljen bag Zürich og svenske Frölunda, der hver har fire point.

Peter Schneider udnyttede hjemmeholdets powerplay efter seks minutter til at bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Aalborg havde det svært i første periode, men spillede sig op og fik blandt andet en scoring annulleret for brug af hånd i en spilsituation.

I anden periode kom Aalborg så for alvor i gang.

Efter syv minutetter udlignede David Friedmann efter en ripost, og blot halvandet minut senere sørgede Jeppe Jul Korsgaard for 2-1-føring til Aalborg, da han snørede østrigernes keeper og køligt lagde pucken i mål.

I en situation med powerplay igen lykkedes det hjemmeholdet at udligne til 2-2 cirka tre minutter senere i den begivenhedsrige periode.

Kampen skulle dermed i overtid, og her trak Aalborg Pirates i modsætning til den seneste kamp det længste strå, da Thomas Spelling smækkede pucken i nettet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst