Aalborg-playmaker tvivlsom til tv-brag

Direktør frygter ikke nedsabling mod KIF Kolding København

Morten Slundt (til højre) har forstuvet foden under træning. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Morten Slundt (til højre) har forstuvet foden under træning. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Aalborg Håndbold risikerer at blive svækket til lørdagens ligabrag mod KIF Kolding København.

Bagspilleren Morten Lundt vred om på foden under torsdagens træning og meldes tvivlsom til den svære opgave, hvor Aalborg-træner Nikolaj Jacobsen forlods har tirret modstanderne ved at betegne træningsformen for det sammenbragte mandskab som useriøs.
- Jeg tror dog ikke, at polemikken har tirret dem mere, end de alligevel ville være tirret i denne prestigebetonede match, lyder det afvæbnende fra Aalborgs direktør Jan Larsen, der glæder sig over meldingen om fuldt hus i Brøndbyhallen med 5000 tilskuere, selv om TV2 transmitterer kampen direkte.
- Jeg opfatter i høj grad interessen om udtryk for, at vi råder over et godt hold og kommer med nogle dygtige profiler.

Frygter ikke afklædning

Jan Larsen indrømmer i samme åndedrag, at KIF Kolding København disponerer over et særdeles stærkt mandskab, der i sidste runde leverede en sand magtdemonstration i 11-måls sejren over Skjern.

- Jeg frygter ikke, at vi bliver klædt af på samme vis - og det vil skuffe mig, hvis vi får en ”snitter”. Faktisk mener jeg, at vi har en realistisk mulighed for at erobre point, men det kræver, at vi kommer op på en højere klinge end i de to seneste kampe, erkender Aalborg-direktøren med henvisning til nederlagene mod Skjern og Team Tvis Holstebro.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.