Aalborg Pride for andet år i træk

Parade lørdag skal sætte fokus på mangfoldighed

Billede fra sidste års Aalborg Pride. Arkivfoto: Thomas Gaardsmand

Billede fra sidste års Aalborg Pride. Arkivfoto: Thomas Gaardsmand

AALBORG:Aalborg Pride så lyset for første gang i juni 2015, hvor 5000 gæstede Karolinelund, og 1500 gik med i paraden. Lørdag kan du være med, ganske gratis.

Budskabet bag Aalborg Pride er i år Diversity for All. Den frivillige arbejdsgruppe bag vil gerne, at Nordjyllands version ikke omhandler seksualitet, men mangfoldigheden i, at vi alle skal være her. Børn som ældre. Danske som internationale. Besværede og handicappede som ikke besværede.

- Det er vigtigt for mig - også som heteroseksuel formand - at formidle budskabet, at din seksualitet ikke er din identitet, forklarer Kathrine Skovsgaard.

Programmet er derfor meget bredere end sidste år. Med ca. 15 musiknavne, og 6 verdener åbner Karolinelund op for en farverig og mangfoldighed. Parken vil byde på: Street med hiphop og reggae. Art med kunststykker og Auktion.

Food Corner, fra indisk til pizza slices. KidsCorner med hoppeborg, candyfloss og meget mere. 90’er Venue med disko og bar. Square med boder samt Den Store Scene med de store navne som Omar Marzouk, Anne Kejser og Dario von Slutty.

Festlighederne indledes med parade gennem Aalborg midtby. Kildeparken indtages kl. 11, hvor viceborgmester Daniel Nyebo Andersen holder tale.

Herefter går man ad Vesterbro mod Vingårdsgade, Boulevarden, Nytorv og Østerbro mod Karolinelund.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.