Aalborg skal være vært for herre-EM

Søndag blev det offentliggjort, at Aalborg skal være vært for herre-EM i håndbold i januar 2014

Der bliver håndboldfest i Aalborg, når byen er medvært for herre-EM i 2014. 	Arkivfoto <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Der bliver håndboldfest i Aalborg, når byen er medvært for herre-EM i 2014. Arkivfoto Pressefotograf Claus Søndberg

AALBORG:Værtskabet for europamesterskabet i 2014 deler Aalborg med Aarhus, Herning og København.

Det er første gang, at EM i herrehåndbold afholdes i Danmark. Men i 2010 var Aalborg vært for de indledende kampe for kvindernes EM i Håndbold, og i 2011 spillede en af puljer i U-21 EM i fodbold på aalborgensisk græs.


- Sammen med Dansk Hånbold Forbund, de tre værtsbyer og Sport Event Danmark vil vi gøre vores til, at Em for herrer i 2014 bliver en hånboldfest for både spillere, officials og ikke mindst tilskuerne, siger rådmand Anne Dorte Krog i en pressemeddelelse.

Håndboldfest i fire byer

Hos Dansk Håndbold Forbund er der stor begejstring over, at Danmark skal være vært for håndboldfesten.


- Vi glæder os til at ikke alene at give vores landshold og de danske tilskuere hjemmebane ved EM, men også til at invitere de 16 deltagende nationer ind i den danske håndboldkultur. Ligeledes planlægger vi også at afvikle seminarer og workshops frem mod mesterskabet for de nationer, der ikke kvalificerer sig til EM, siger Per Bertelsen, formand for Dansk Håndbold Forbund.

Det bliver Gigantium, der danner rammen om de indledende runder sammen med Brøndby Hallen og NRGi Arena i Aarhus. Mellemrundens kampe bliver spillet i Aarhus og i Jyske Bank Boxen i Herning, som også er vært for slutspillet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.