Aalborg tabte dramatisk afslutning

Flensburg vandt med 27-26 i intens håndboldkamp

Aalborg Håndbold tabte med 27-26 til Flensburg-Handewitt efter meget dramatisk afslutning. Foto: Henrik Bo

Aalborg Håndbold tabte med 27-26 til Flensburg-Handewitt efter meget dramatisk afslutning. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Aalborg Håndbold fulgte længe med, men måtte til sidst se sig slået, da de søndag eftermiddag tog imod det tyske storhold Flensburg-Handewitt foran 4500 tilskuere i en udsolgt Gigantium. Trods et stort comeback i de sidste minutter sejrede tyskerne med 27-26.

Dermed må man nok konstatere, at de to tyske mandskaber har sat sig sig på de to øverste pladser i gruppen.

Aalborg Håndbold lagde ellers ud som lyn og torden. Mads Mensah var skarp i bagkæden fra start og scorede de første tre mål, mens Håvard Tvedten også kom fint i gang på højre fløj, I mål var svenske Richard Kappelin ekstremt stærk fra starten, og han var en stor årsag til, at Aalborg Håndbold kom foran med 8-4 - på trods af en udvisning til Johan Jakobsson for at være for mange spillere på banen.

Flensburg udnyttede dog endnu en Aalborg-udvisning til at komme tilbage i kampen, og så fulgtes de to mandskaber resten af vejen i en tæt første halvleg, som Flensburg endte med at vinde med 14-13. Håvard Tvedten brændte et straffekast kort før pausen.

Men fra starten af anden halvleg begyndte fejlene at snige sig ind i spillet hos hjemmeholdet. To hurtige overtalsperioder blev samlet tabt med 3-0, og flere tekniske fejl begyndte at sætte dagsordenen. Samtidig brændte Aalborg simpelthen for mange chancer med Stig Bugge og Jacob Bagersted som de store syndere.

Samtidig havde man ligesom i første halvleg svært ved at dæmme op for de to tårnhøje, bærende bagspillere hos Flensburg, Holger Glandorf og Drasko Nenadic, der begge tordnede boldene ind fra distancen.

Og da gæsternes svenske keeper Mattias Andersson også for alvor fandt niveauet efter pausen, så blev tyskerne for stor en mundfuld.

Aalborg fik faktisk lukket hullet til 24-25 takket være et godt offensivt forsvar, men igen viste tyskerne styrke i undertallet, og Thomas Mogensen scorede til 26-24, inden Stig Bugge igen brændte fra fløjen.

Ny spænding indsneg sig dog, da Michael V. Knudsen fik en tominutters, så Aalborg var seks imod fire. Tvedten reducerede, og så reddede Richard Kappelin for anden gang i kampen et straffekast fra Anders Eggert, så helt unge Christian Jensen kunne udligne til 26-26 med sin første afslutning.

Steffen Weinhold bragte dog tyskerne foran på et straffekast 40 sekunder før tid. Aalborg prøvede med syv mand i angrebet, men Mads Mensah lavede en skidt aflevering, og så kunne tyskerne nappe sejren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.