Aalborg-træner forventer ny topplacering

Igen i den kommende sæson skal Aalborg Håndbold kæmpe med om medaljerne

Thomas Jasper
Jesper Jensen forventer, at Aalborg Håndbold også i den kommende sæson spiller med i toppen. Foto: Martin Damgård
Sport 21. juli 2015 17:32

AALBORG: Med bagspilleren Mikkel Ibsen som seneste tilgang har Aalborg Håndbold op til den kommende sæson fået tilført en håndfuld nye spillere.

I denne uge har holdet genoptaget træningen efter sommerpausen, og igen i denne sæson er forventningen, at Aalborg Håndbold skal spille med om de absolut fineste pladser i dansk herrehåndbold.

- Vi skal spille med om topplacering i alle de turneringer, vi er med i. Med Mikkel Ibsen og Jesper Meinby har vi fået mere bredde i vores bagkæde. Det savnede vi lidt i sidste sæson, men med det på plads synes jeg, at vi står rigtig godt rustet, når vi tænker på, at vi også har fået et par rigtig gode målmænd ind, siger direktør Jan Larsen.

Samme melding kommer fra cheftræner Jesper Jensen.

- Nu må vi se, hvor hurtigt vi får spillet det hele sammen, men jeg er ret sikker på, at vi igen i år kommer til at spille med i toppen. Kolding, Skjern og Tvis virker alle en smule decimerede, mens Bjerringbro-Silkeborg måske er blevet en smule stærkere. Det er de hold, vi gerne vil konkurrere med, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi kan, siger Jesper Jensen.

Jesper Meinby, Mikkel Ibsen, René Antonsen og de to målmænd Andreas Palicka og Aron Edvardsson er alle nye folk i Aalborg Håndbold, mens Ole Erevik, Stig Bugge, Marcus Mørk, Nicolai Pedersen og Niclas Barud er fortid i klubben.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...