Aalborg-træner jubler over trup

Nikolaj Jacobsen har fået de spillere han skal bruge

Nikolaj Jacobsen er meget tilfreds med sin trup. Foto: Torben Hansen. <i>Foto: Torben Hansen</i>

Nikolaj Jacobsen er meget tilfreds med sin trup. Foto: Torben Hansen. Foto: Torben Hansen

AALBORG:I sidste sæson var bredden i truppen en akilleshæl hos Aalborg Håndbold. Det bliver det ikke i den kommende sæson. Det forsikrer klubbens træner Nikolaj Jacobsen om efter nordjyderne mandag præsenterede supertalentet Mads Mensah Larsen.

- Nu er vi kommet ud over det, der var problemet i sidste sæson, hvor truppen især i bagkæden var smal og ikke kunne holde til at få skader. Nu har vi rigeligt med spillere at skifte med og bør kunne stå distancen over en hel kamp. Vi står i en god position, hvor det nu er mit og min assistent Morten Bjerres ansvar at få det til at spille, lyder det fra Nikolaj Jacobsen.

Komplet spiller

Han ser meget frem til at integrere Mads Mensah Larsen i truppen. Den tidligere AGK-spiller er efter trænerens vurdering nærmest en komplet spiller.

- Han er en ung ambitiøs spiller, der vil fremad. Han er fysisk stærk og meget finte- og skudstærk. Han kan spille alle tre positioner i bagkæden, og kan også kan dække begge backpladser i forsvaret.
- Så jeg vil faktisk sige, at det er en næsten komplet spiller, selv om han kun er 21 år. Jeg kan ikke se ret mange andre spillere i Europa i hans alder, der er bedre.
- Og så har han et fantastisk gå-på-mod. Han er ikke bange for at tage initiativet, når kampene skal afgøres, siger cheftræneren.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.