Aalborg-træner: Svært at være utilfreds

Mandagens 31-27-sejr over HC Midtjylland var godkendt, mener Aalborg Håndbolds cheftræner Jesper Jensen.

Det kunne være endt med en storsejr til Aalborg Håndbold på 10 mål, men det blev en anelse tættere end nødvendigt mod HC Midtjylland.

Alligevel var nordjydernes 31-27-sejr aldrig for alvor i fare. Selv ikke ved stillingen 28-26 fem minutter før tid, mener Aalborg-træner Jesper Jensen.

- Generelt var det rigtig flot. Vi spillede 50 gode minutter, men vi havde 10 minutter, hvor vi rodede lidt rundt. Det var også qua lidt udskiftninger, fordi jeg forsøgte at fordele spilletiden lidt efter en hård sæson.

- Men HC Midtjylland kom ikke tættere på os end to måls afstand. Og de havde ikke bolden, mens de var bagud med to mål. Så det var inden for rimelig kontrol. Og dog alligevel ikke helt, siger Jesper Jensen.

- Jeg er rimelig tilfreds, men vi var foran med otte mål kort forinden, så det var ikke godt nok, at vi lod HC Midtjylland komme bagud med kun to mål, fastslår Jesper Jensen.

Aalborg-mandskabet fører nu slutspillets gruppe 2 med seks point efter to kampe - inklusive de to point holdet fik med sig fra grundspillet. HC Midtjylland har ikke hentet point i de første to kampe.

- Det er svært at være utilfreds. Især fordi HC Midtjylland nu er nede, og vi er seks point foran Midtjylland. Så det ser godt ud, og det ligger i vores egne hænder, siger Jesper Jensen.

På søndag skal Aalborg Håndbold møde Bjerringbro-Silkeborg (BSV) på udebane, og det bliver en mere alvorlig udfordring.

- Vi glæder os. Vi møder et hold, der lige er fem procent skarpere end både HC Midtjylland og GOG.

- BSV har været inde i en god periode og spiller godt, så det er fint for os at komme ned og blive testet.

- Vi har præsteret godt i de seneste to kampe, og hvis vi kan det igen mod BSV, så har vi bestemt en mulighed for at vinde, vurderer Jesper Jensen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.