Aalborg var tæt på knockout

Favoritterne var voldsomt i knæ på Mors, men rev sig tilbage i den første DM-semifinale

Aalborg Håndbolds Kristian Kjelling (nr. 15) gik forrest, da det så værst ud. Foto: Diana Holm

Aalborg Håndbolds Kristian Kjelling (nr. 15) gik forrest, da det så værst ud. Foto: Diana Holm

NYKØBING MOPS: Aalborg Håndbold balancerede på kanten af et sensationelt farvel til DM-finalerne, da holdet kom bagud med 20-15 efter 41 minutters spil i den første DM-semifinale ude mod Mors-Thy. Men her tog ikke mindst Kristian Kjelling fat.

- Der fik vi løftet vores spil, for der så det rigtig grimt ud. Vi fik lavet et par vigtige mål, som kan komme til at betyde meget, sagde Kjelling, som med otte rene noteringer blev Aalborg Håndbolds topscorer.

- Det er sådan et resultat der lige nøjagtig gør, at man nu har ondt i maven, messede Aalborg-direktør på pressepladserne, mens Mors-Thys sportslige ledelse valsede rundt og krammede og high-fivede til højre og venstre.

- Vi prøver bare at gøre nogle af de samme ting som vi gjorde i dag i Aalborg. Hvis vi lykkes med det, så tror jeg også, at det bliver en tæt kamp i Aalborg og så bliver det marginalerne, som kommer til at afgøre det.

- Vi er dog stadig underdogs. Det er vores mentalitet, for de er favoritter med 5.000 tilskuere og er under pres nu, sluttede Marcus Mørk, der blev Mors-Thys topscorer med seks mål.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.