Aalborg videre efter drama

Aalborg Håndbold fra Ligaen slog på udebane GOG fra 1. divison 29-28 i mændenes pokalturnering, Nordea Cup, og indløste billet til kvartfinalerne efter et sandt drama og en neglebidende afslutning.

Jacob Bagersted - her mod BSV i en test for nylig - satte den afgørende scoring til 29-28 for Aalborg Håndbold ind i pokalkampen ude mod GOG.
Foto: Torben Hansen

Jacob Bagersted - her mod BSV i en test for nylig - satte den afgørende scoring til 29-28 for Aalborg Håndbold ind i pokalkampen ude mod GOG. Foto: Torben Hansen

Det var Aalborg Håndbolds nye stregkonge Jacob Bagersted, hentet i AG København, der sendte pokaldramaets sidste scoring i nettet til 28-29 med et minut igen, og forinden havde GOG ført 28-27. Med 30 sekunder igen ved 28-29 forlangte GOG timeout og havde bolden, men hjemmeholdet misbrugte en mulighed for at skabe balance i tingene igen med otte sekunder tilbage, og så red Aalborg Håndbold det fynske stormvejr af. Omkring 800 tilskuere gav GOG fuld støtte hele vejen igennem. Inden pausen førte Aalborg Håndbold 7-3 inden, GOG kom foran 10-9, og der stod 15-12 til fynboerne ved pausen. Aalborg Håndbold var bagud hele vejen frem til 20-21, hvor Kristian Kjelling bragte nordjyderne foran for første gang efter pausen, og herefter var gæsterne i téten frem til 23-24, men så kom GOG foran 26-24 på en scoring signeret den tidligere AaB-fløj Tobias Møller. Han sørgede også for en GOG-udligning til 27-27 med fem minutter igen. Med tre minutter igen udlignede Kristian Kjelling til 28-28, og så satte stregspilleren Jacob Bagersted altså det drabelige pokalopgørs sidste fuldtræffer ind til 28-29 med et minut igen.