- Det hænger i væggene

Aalborgensisk ishockey har lidt mange nederlag - men lige nu tegner alt lyst

Søren Olsson
Julian Jakobsen i jubel efter scoringen til 1-0 søndag aften. Foto: Peter Broen
Aalborg Pirates 16. april 2018 06:23 - Opdateret 17. april 2018 05:30

ISHOCKEY: I Herning holder de modet oppe med udmeldingen om, at aalborgensisk ishockey aldrig nogensinde har været i stand til at tælle til fire.

Da AaB Ishockey triumferede i 1981 var det efter an afsluttende turnering og ikke et finaleslutspil, som man kender det i dag med en serie af bedst af syv kampe.

Men lige nu ser det ud til, at selv de mest matematisk udfordrede aalborgensere ender med at kunne tælle fire fingre i årets finaleserie.

Søndag bragte Aalborg Pirates sig foran med 2-0 i serien imod Herning med en sand magtdemonstration, og selvom Julian Jakobsen bevarer ydmygheden, så erkender han nødtvungent, at situationen ser ganske lys ud.

- Vi kan da godt blive enige om, at det ser godkendt ud, og at det ser væsentligt bedre ud, end det gjorde, da serien startede. men det betyder stadig, at der ikke er noget, der afgjort, siger han

- Når vi er på udebane, så bliver vi jo ofte mindet om, hvor mange finaler aalborgensisk ishockey har tabt, og på en eller anden måde hænger det stadig i væggene, også selv om det her er en ny skøjtehal. Omvendt så er der ingen af os, der har været med til at tabe finaler, siger Julian Jakobsen.

Tirsdag spilles femte kamp i finaleserien i Herning med kampstart 20.30.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...