1,5 kilo amfetamin blev stoppet i posten

35-årig dømt for at have importeret amfetamin, han havde købt på nettet

Jesper Ramsing
Arkivfoto
Narkokriminalitet 10. januar 2018 19:11 - Opdateret 11. januar 2018 06:33

AALBORG: Narkohunde snuste sig sidste år frem til flere postforsendelser med i alt 1,5 kilo amfetamin, der var på vej til en 35-årig mand i Aalborg. Det fik politiet til at ransage mandens adresse, og her fandt politiet over 3000 piller.

Mandag blev den 35-årig så idømt en behandlingsdom for at have importeret de store mængder narko med henblik på videresalg samt for at have været i besiddelse af piller. Det oplyser anklager Jesper Sønderup.

Amfetaminen havde den 35-årige købt over nettet, og narkoforsendelserne blev opdaget af to omgange. Først blev en enkelt pakke med 263 gram amfetamin opdaget på en pakkecentral i Fredericia i august sidste år.

Tre uger senere, dukkede fire nye pakker op i Kastrup Lufthavn indeholdende over 1, 2 kilo amfetamin.

Ville ikke udtale sig

Den 35-åriges navn og adresse stod på alle narkopakkerne, og derfor ransagede politiet mandens lejlighed. Den 35-årige blev anholdt og har siddet varetægtsfængslet siden september.

I Retten i Aalborg nægtede han sig skyldig i at have importeret amfetamin, men han ønskede ikke at udtale sig sagen, oplyser Jesper Sønderup.

Den 35-årige erkendte dog, at han havde været i besiddelse af de piller, som blev fundet på hans adresse under ransagningen, men ville heller ikke her udtale sig nærmere.

Mentalundersøgelsen af den 35-årige har vist, at lider af en psykisk sygdom. Derfor blev han idømt en behandlingsdom med en længstetid på fem år.

Han modtog dommen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...