17-årig krænkede mindreårig

En 17-årig dreng blev idømt tre måneders fængsel, hvoraf en måned var ubetinget, for at have været sammen med mindreårig

Anna Bech Sørensen
17-årig dreng blev idømt tre måneders fængsel, hvoraf en måned var ubetinget, for at have været sammen med mindreårig. Arkivfoto: Lars Pauli
Retssag 14. november 2017 18:10

AALBORG: En 17-årig dreng blev tirsdag i Retten i Aalborg idømt tre måneders fængsel, hvoraf to måneder blev gjort betinget, fordi han over nogle måneder, fra sommer til november, sidste år var sammen med en dengang 13-årig pige.

Han nægtede sig skyldig og forklarede i retten, at han og pigen var kærester, og at han dengang ikke tænkte nærmere over hendes alder. Den 17-årige var også tiltalt for at have slået pigen i november sidste år, hvilket han også nægtede sig skyldig i.

Den 17-årige blev kendt skyldig i forhold 1, men frikendt i forhold to.

Udover de to hovedforhold var den 17-årige tiltalt for yderligere syv forhold, som han erkendte. De forhold gik blandt andet på, at han havde overtrådt knivloven, samt færdselsloven ved at køre bil uden kørekort. Han fik derfor en tillægsbøde på 15.000 kroner for at have overtrådt færdselsloven.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...