17-årig stjal chips og juice i Netto: Slog ekspedienten og løb væk

Den 17-årige mand blev varetægtsfængslet og er desuden sigtet for grov vold til en privatfest

Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:En 17-årig mand blev tirsdag varetægtsfængslet i tre uger i Retten i Aalborg for butiksrøveri og grov vold. Det oplyser anklagerfuldmægtig Mathias Andersen.

Tilbage i januar havde den 17-årige sammen med en ukendt medgerningsmand sneget sig ud af en Netto-butik i Aalborg med en pose chips og en juice uden at betale. Det opdagede en ekspedient, der straks løb efter dem.

De to gerningsmænd svarede igen ved at slå ekspedienten flere gange og skubbe ham væk, hvorefter de flygtede fra butikken. Trods tyvekosternes beskedenhed bliver episoden derfor betragtet som butiksrøveri.

Voldsom weekendtur til Fyn

Udover butiksrøveriet blev den 17-årige også sigtet for to voldsepisoder fra en weekendtur til Fyn i starten af februar.

Den 17-årige var til en privatfest, hvor han slog og sparkede en person, hvorefter han smadrede en flaske i hovedet på ham.

Dagen efter var den 17-årige involveret i endnu en voldsepisode sammen med en ukendt medgerningsmand, hvor de på gaden i Odense overfaldt en mand i et kærestepar. Episoden virker umotiveret, men politiet fortsætter med at undersøge den del af sagen, oplyser Mathias Andersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.