Aalborg

240 nye lejligheder i Aalborg

PKA og Enggaard vil opføre 240 boliger på Godsbanen

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Pensionskassen PKA og entreprenørvirksomheden A. Enggaard er på vej med 240 nye lejligheder til en værdi af 400 mio. kroner på Godsbanen i Aalborg.

Lejlighederne forventet at stå klar til indflytning i 2019., og det glæder naturligvis borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S).

- Vi oplever i de her år en eksplosiv vækst og udvikling, og derfor er det godt, at investorer har fået øje på Aalborg. Det betyder meget for byens fortsatte udvikling, at PKA igen har valgt at investere i Aalborg, siger han.

Den positive udvikling er også årsagen til, at PKA har valgt at kigge mod nord.

- Vi har i de senere år investeret massivt i ejendomme i København og Aarhus, hvor forudsætninger som stor tilflytning og udvikling kombineret med et stigende ønske om at bo til leje har været til stede. De forudsætninger findes nu også i Aalborg, hvilket gør det interessant for PKA at investere i byen, siger ejendomschef Nikolaj Stampe.

Investeringen i de 240 lejligheder er del af et strategisk samarbejde, som PKA og A. Enggaard indgik i 2015. Partnerskabet b omfatter blandt andet opførelsen af 1.200 lejligheder i Aarhus, 150 ungdomsboliger i Aalborg - og nu altså også opførelsen af 240 lejligheder samme sted.

A. Enggaard, der har hovedsæde i Aalborg, er meget glad for de konkrete projekter, der kommer ud af samarbejdet - ikke mindst i Aalborg.

- Aalborg har de senere år været inde i en rivende udvikling, og vi er meget glade for at være en del af den fortsatte udvikling. Vi er også meget tilfredse for samarbejdet med PKA, som vi allerede har gode erfaringer sammen med, forklarer direktør Asger Enggaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst