Brian fra Vodskov skal giftes med Renée Toft Simonsens datter

Lord Sivas er blevet forlovet med Ulrikke Toft Simonsen

Lord Siva blev landskendt for sin optræden på Ukendt Kunstner-hittet "Fortæl dem". Efterfølgende slog han igenne med EP'en "100". Han og kæresten, model Ulrikke Toft Simonsen, var blandt gæsterne til årets Zulu Awards.

Lord Siva blev landskendt for sin optræden på Ukendt Kunstner-hittet "Fortæl dem". Efterfølgende slog han igenne med EP'en "100". Han og kæresten, model Ulrikke Toft Simonsen, var blandt gæsterne til årets Zulu Awards.

KØBENHAVN:De mødte hinanden i et kælderstudie i Montanagade i Aarhus, og efterfølgende gav hun ham en hjemmelavet tatovering til en koncert.

Siden blev model Ulrikke Toft Simonsen og sanger Brian Siva - også kendt som Lord Siva - kærester, og nu er de så blevet forlovet.

Det afslørede 27-årige Ulrikke Toft Simonsen i et Instagram-opslag den 4. februar, hvor hun lagde et billede op af sin hånd iført en forlovelsesring.

Selv om parret ikke har sat en dato for brylluppet, så har de besluttet, hvor det skal holdes, afslørede de på den røde løber til årets Zulu Awards.

- Vi har snakket om lidt forskelligt, men vi ved, hvor vi skal holde det henne. Det bliver på Mols, hvor mine forældre har købt et sommerhus, så det er perfekt, lød det fra Ulrikke Toft Simonsen.

Parret er netop kommet hjem fra en måneds rejse til Costa Rica, og det var en slags udvidet parforholdstest, siger Lord Siva.

- Vi har ikke prøvet at rejse sammen i så lang tid før, men det gik bare mega godt.

- Vi kørte Costa Rica rundt, snorklede og red på heste. Det gik rigtig godt, og Ulrikke er helt vildt sjov og charmerende, og jeg elsker bare at være sammen med hende, sagde han.

Lord Siva har det seneste år storhittet med numrene "Paris" og "Oh My God", som han har lavet i samarbejde med den københavnerbaserede producer William Asingh - også kendt som Vera.

- Nu er vores projekt færdigt, og så laver han sin musik, mens jeg laver min. Jeg har også nogle ting, som jeg skal lave i USA, så vores veje skal nok krydses, siger Lord Siva, som ikke vil gå i detaljer med, hvad han skal i USA.

Se Ulrikkes forlovelsesring i hendes Instagram-opslag her: https://www.instagram.com/p/B8I6rf3FHhz/?utm_source=ig_web_copy_link

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.