Brand midt i Aalborg: Beboere måtte evakueres

Der udbrød brand i taglejlighed i etageejendom. Trafikken måtte omdirigeres på Vesterbro

Foto: Jan H. Pedersen

Foto: Jan H. Pedersen

AALBORG:Der udbrød brand i en etageejendom på Vesterbro i Aalborg mandag aften kl. 21.18. Der blev både sendt brandbiler, ambulancer og politi til stedet.

Flere beboere i ejendommen på Vesterbro 55 måtte kortvarigt evakueres, men ingen kom til skade ved branden, oplyser Nordjyllands Politi.

Branden var opstået i en taglejlighed på 6. etage, som var under renovering. Nordjyllands Beredskab kom hurtigt til stedet og fik lynhurtigt flammerne under kontrol.

- Vi kunne tydeligt se nede fra gaden, at ilden havde fået fat og var på vej til at bryde gennem taget. To røgdykkere blev lynhurtigt sendt ind, og de fik slukket branden med det samme næsten uden vandskade, så det var en super indsats, fortæller indsatsleder Klavs Bojsen fra Nordjyllands Beredskab.

For en sikkerhedsskyld blev noget af tagkonstruktionen skåret væk, så ilden ikke kunne bluse op igen.

Branden var startet i noget tagpap, der formentlig var blevet brændt fast tidligere på dagen. Det havde ligget og ulmet, og så var det gået i brand mandag aften.

Branden gav dog trafikale gener på stedet, da Vesterbro var spærret i en times tid i forbindelse med efterslukningen af branden, og trafikken derfor måtte omdirigeres.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.