Garagen røg - brandfolk kæmpede for at redde familiens bolig

Nordjyllands Beredskab på natarbejde på ejendom ved Mou

Brandfolk fra stationerne i Mou og Terndrup kæmpede side om side for at slukke branden i et større garageanlæg mellem Mou og Kongerskev. Arkivfoto

Brandfolk fra stationerne i Mou og Terndrup kæmpede side om side for at slukke branden i et større garageanlæg mellem Mou og Kongerskev. Arkivfoto

MOU:En familie på en ejendom på Kærvej mellem Kongerslev og Mou fik natten til mandag en brat opvågning, da et større garageanlæg brød i brand.

Nordjyllands Beredskab modtog alarmen kort før kl. 01, og da de ankom til stedet, var garageanlægget allerede overtændt, fortæller indsatsleder Klavs Bojesen.

- Garagen var fyldt med ting - lige fra havetraktor til gasflasker og tromler med olie. Det var vi lige nødt til at forholde os til, fortæller indsatslederen.

Det stod hurtigt klart, at garageanlægget ikke stod til at redde - og derfor koncentrerede brandfolkene deres indsats om at forhindre ilden i at brede sig til det nærtliggende stuehus.

- Bortset fra et par vinduer og en dør, der led skade, så lykkedes det, fortæller Klavs Bojesen.

Brandfolkene fra Mou fik assistance af en brandsprøjte fra Terndrup, som også sendte en tankvogn. Det samme gjorde beredskabet i Aalborg, da det flere gange undervejs i slukningsarbejdet var nødvendigt at hente vand i Mou.

Vagtchef Mads Hessellund fra Nordjyllands Politi oplyser til NORDJYSKE, at årsagen til branden indtil videre er uopklaret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.