Godt comeback reddede Aalborg

Aalborg Håndbold fik to vigtige point i slutspillet

Thomas Jasper
Foto: Michael Koch
Aalborg Håndbold 14. april 2018 19:51 - Opdateret 14. april 2018 20:55

HÅNDBOLD: Et godt comeback i anden halvleg sikrede lørdag Aalborg Håndbold to vigtige point i jagten på en plads i DM-semifinalerne.

Hjemme i Jutlander Bank Arena blev Århus Håndbold besejret med 28-27 i den anden spillerunde i slutspillets puljespil.

Aalborg kom skidt fra start og måtte se Århus tage teten. Efter 10 minutters spil førte gæsterne 6-3, og det fik Aalborg-træner Aron Kristjansson til at tage en hurtig timeout.

Effekten var dog til at overse for Aalborg, der også kom bagud 5-10, inden et par fine aktioner fra indskiftede Lovro Jotic gav nyt håb. Aalborg fik reduceret Århus’ føring til to mål, men så trak Århus lidt fra igen.

Første halvleg sluttede dog med en lille succesoplevelse for Aalborg, da Søren Pedersen snuppede et straffekast, så Århus måtte nøjes med en føring på 15-12 ved pausen.

Og det var Aalborgs afsæt til at komme tilbage i kampen. Kort inde i anden halvleg øgede Århus godt nok til 18-14, men så fik Aalborg fat defensivt.

Belønningen blev en stribe hurtige kontrascoringer, og så var stillingen pludselig 18-18.

Dermed var en udfordrende aften for Aalborg Håndbold dog ikke forbi. Lovro Jotic havde været en af nøglespillerne i Aalborgs comeback, men næsten midtvejs i anden halvleg måtte kroaten udgå med en skade, da han landede forkert efter en afslutning.

Herfra var kampen en tæt affære, men Århus var længe i teten. Det således først godt to minutter før tid, at Aalborg Håndbold endelig fik en føring, da Janus Smarason scorede til 27-26. Århus svarede hurtigt igen med en udligning, men Patrick Wiesmach gjorde det til 28-27, inden Søren Pedersen med en redning i sidste sekund sikrede Aalborg Håndbold to vigtige point.

Sejren betyder, at Aalborg Håndbold kravler op på den andenplads, der giver adgang til semifinalerne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...