Kendis

Amerikansk kendis på besøg: - Aalborg er hyggelig

Lige nu gæster den amerikanske hitsanger La Toya Jackson Nordjylland. Foruden et talkshow i Aalborg skal hun vidt omkring i det nordjyske

La Toya Jackson gæstede torsdag aften Musikkens Hus. Foto: Henrik Bo

La Toya Jackson gæstede torsdag aften Musikkens Hus. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Med solen i ryggen, vinden i håret og glitter på tøjet ankom den amerikanske kendis La Toya Jackson torsdag aften til Musikkens Hus.

Med entertainer Amin Jensen som vært var hun med i et musikarrangement og en auktion af designermøbler, hvor overskuddet gik til CoolUnite, som er stiftet af Jacob Risgaard, og som har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn.

65-årige La Toya Jackson, der foruden at være Michael Jacksons storesøster også er sanger og forfatter, er også på visit i Danmark for at holde ferie. Hun gæster i disse dage Sonja og Eigild B. Christensen i Aalborg.

- Jeg har haft sådan en fantastisk tid hos Sonja i går. Vi har hygget os og spillet musik, siger sangeren, som er blevet fejret med sang og god mad for sin fødselsdag sidst i maj.

La Toya Jackson sammen med Jacob Risgaard og Sonja Christensen. Foto: Henrik Bo

La Toya Jackson sammen med Jacob Risgaard og Sonja Christensen. Foto: Henrik Bo

Planerne for de næste dage er stadig ikke helt på plads, men de forventer at besøge Skurbyen i Aalborg. Her vil de arrangere en lille middag og besøge vandet. Desuden regner de med at skal forbi Gallerie Provence i Vadum og ellers udforske Aalborg.

La Toya Jackson smilede stort, da hun fortalte om sit første døgn i Aalborg.

- Jeg synes, det er hyggeligt. Jeg elsker bygningerne, og jeg kan godt lide, at byen virker nostalgisk, fortæller hun.

Det perfekte match

La Toya Jackson er ven med danskeren Claus Hjelmbak, som ligesom kendissen til dagligt bor i Hollywood, og han arrangerede, at La Toya Jackson kunne bo ved Sonja Christensen, som er gift med Eigild B. Christensen, der er storaktionær i Aalborg Håndbold.

- Sonja er en stor filantrop, og så var jeg vild med at sætte hende sammen med La Toya. De er et perfect match. Når de snakker sammen, matcher de totalt på det menneskelige plan, siger Claus Hjelmbak.

Han fortæller, at sangeren også skal besøge Pausehuset på Øland, som er et tilbud for børn i alderen 0-18 år med alvorlig sygdom. Desuden skal hun spise frokost på Restaurant Fusion i Aalborg og smage en fiskefilet i Skagen.

La Toya Jackson og Sonja Christensen skal tilbringe de næste dage sammen. Foto: Henrik Bo

La Toya Jackson og Sonja Christensen skal tilbringe de næste dage sammen. Foto: Henrik Bo

Det virker til, at der er en masse at nå, mens La Toya Jackson er i Danmark, på trods af at det er ment som en afslappende ferie.

- Sonja vil slet ikke lade mig slappe af, siger hun med et glimt i øjet.

Sangeren ønskede også Aalborg Håndbold tillykke med danmarksmesterskabet onsdag.

Du kan også få lov til at møde La Toya Jackson, når hun fredag aften fortæller om livet i familien Jackson og livet i Hollywood i Musikkens Hus i Aalborg til journalist Abdel Aziz Mahmoud.

Som abonnent hos Nordjyske kan du få rabat på din billet, som du bestiller her.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.