Knytnæver, skub og spark: Politiet fik travlt med at anholde voldsmænd

Flere tilfælde af vold i det aalborgensiske natteliv

Arkivfoto

Arkivfoto

Opdateret kl. 9.25, hvor de anholdte er afhørt.

AALBORG:Fire tilfælde af vold og tre anholdte mænd. Sådan er regnskabet foreløbig gjort op efter en aften og nat, hvor hænder sad løst på en del personer i Aalborg.

Den første sag fandt sted klokken 23.24 i krydset mellem Peder Skrams Gade og Olfert Fischers Gade i Aalborg, hvor en 66-årig mand får to slag i ansigtet og et skub i brystet, der sender ham bagover og ind i et elskab. En 18-årig mand er anholdt og sigtet i sagen, fortæller vagtchef Jesper Sørensen, Nordjyllands Politi.

Senere på natten, klokken 01.51, blev en 48-årig mand skubbet omkuld på Ved Stranden i Aalborg, foran Jomfru Ane Gade. Mens han ligger ned, bliver han sparket i hovedet, fortæller vagtchefen. Politiet har kameraovervågning fra stedet, men endnu ingen anholdte.

Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, ca. 183 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har kort, mørkt hår og var iført hvid skjorte og blå jeans.

På næsten samme tidspunkt, klokken to minutter i et, blev en 34-årig mand slået i hovedet på en restaurantion på Hadsundvej i Aalborg. Her er en 55-årig mand anholdt og sigtet for vold.

I Jomfru Ane Gade blev der klokken 02.33 anmeldt endnu en voldssag. Her er en 36-årig mand sigtet for at slå en 19-årig mand i hovedet med knytnæveslag, så teenageren flækkede sit ene øjenbryn. Episoden er sket på åben gade, og den 36-årige er anholdt.

Alle anholdte er lørdag formiddag løsladt, efter de er blevet afhørt af politiet. Der har ikke været grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling på baggrund af sagerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden