Landsretten har talt: Renés far skal forblive fængslet

Vestre Landsret har mandag stadfæstet varetægtsfængslingen af en 47-årig mand, som er sigtet for vold mod en betjent

Arkivbillede af René Larsen.

Arkivbillede af René Larsen.

AALBORG/NIBE:Den 47-årige mand, som ved et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg søndag, blev fængslet frem til 11. maj sigtet for vold mod en betjent i forbindelse med en anholdelse sent lørdag aften i Nibe, skal forblive varetægtsfængslet.

Det har Vestre Landsret afgjort mandag, skriver Nordjyske Anklagere på Twitter.

Anholdelsen af den 47-årige mand skete lørdag aften omkring kl. 20.30 i forbindelse med anholdelsen af mandens søn, den 17-årige René Larsen, der er stukket af fra en institution i Mou, hvor han er anbragt.

Anholdelsen udviklede sig voldsomt, da den 17-årige dreng og hans forældre modsatte sig, at drengen skulle hentes og bringes tilbage til institutionen, som Vesthimmerlands Kommune ønsker. En kvindelig betjent blev ramt af et kraftigt slag i nakken og måtte køres til skadestuen for behandling og kontrol for hjernerystelse.

- Den 47-årige var i grundlovsforhøret sigtet for vold mod en betjent ved at tildele betjenten et slag i baghovedet med hjernerystelse til følge, forklarer anklager Anette Abildgaard, Nordjyllands Politi.

Hun kan ikke oplyse yderligere om den 47-åriges forklaring i grundlovsforhøret, da det blev holdt for lukkede døre af hensyn til den efterforskning, der er i gang i sagen.

Den 47-årige nægtede sig skyldig i sigtelsen og kærede øjeblikkeligt fængslingen til landsretten. En fængsling, som landsretten altså mandag har stadfæstet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.