Mark Müller: Alt skal være bedre

Frederikshavn har for alvor ryggen mod muren i slutspil

Søren Olsson
Mark Müller, mens der stadig var noget at juble over i Aalborg. Foto: Nicholas Cho Meier
Aalborg Pirates 14. marts 2018 06:20 - Opdateret 14. marts 2018 07:40

ISHOCKEY: Frederikshavn White Hawks kom tirsdag aften bagud med 3-0 i kvartfinaleserien imod Aalborg Pirates, da holdet tabte med 5-1 til lokalrivalerne.

Dermed er piraterne foran med 3-0 i kampe, inden de to mandskaber mødes igen torsdag aften i Nordjyske Bank Arena i Frederikshavn.

- Med undtagelse af Thomas Lillie, så kan vi vel nærmest sige, at det hele skal være bedre. Han har stået fantastisk, men alle vi andre skal steppe op. Vi skal have bedre pasninger, vi skal have bedre tacklinger, vi skal spille bedre defensivt. Så der er meget at se på, siger backen Mark Müller Larsen, der var tilbage i opstillingen efter at have siddet ude i de første to kampe.

- Det var jo det, der var at smile over i dag, for det var fedt at være tilbage, siger han.

- I slutspillet plejer man at sige, at man hele tiden skal tage en kamp ad gangen. Men vi er nødt til nu at tage det et skift af gangen, en periode af gangen. Så selvfølgelig skal vi blive ved med at tro på det. I perioder spiller vi ganske godt, men vi bliver presset meget tilbage i defensiven, siger han.

Især i anden periode var gæsterne under pres og trods fem mod fem på isen, så var pucken konstant i høgenes zone.

- Jeg tror, det er meget naturligt, at man kommer til at stå mere defensivt, når de presser så meget. Og når der så er længere ud i boksen, så er det naturligt, at man afventer noget mere. Men vi skal selvfølgelig komme med mere på torsdag, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...