Knivstikkeri: Vidne så blødende mand på sti

En mand er blevet stukket i ryggen i et sommerhusområde ved Storvorde

Foto: Claus Søndberg

Foto: Claus Søndberg

Opdateret klokken 15.12 med flere oplysninger fra politiet

SKELLET:Politiet fik kort efter klokken 13 en anmeldelse om et knivstikkeri i et sommerhusområde på Birke Alle i Skellet.

Her havde et vidne set en mand kom gående på en sti i sommerhusområdet, og han blødte fra ryggen. Vidnet alarmerede derfor politiet, fortæller vagtchef Rene Kortegaard.

Da politiet ankom til stedet fandt de manden, der var blevet stukket med kniv i ryggen. Han var ikke kommet alvorligt til skade, og han var heller ikke interesseret i at samarbejde med politiet.

- Han vil ikke fortælle os, hvad der er sket, og han er ikke villig til at samarbejde med politiet, siger Rene Kortegaard.

Et andet vidne har dog set to mænd løbe fra stedet, og køre væk i en mindre, karrygul bil. Om de to mænd har noget med knivstikkeriet at gøre, ved politiet endnu ikke.

René Kortegaard mener ikke, der er grund til uro, hvis man bor eller opholder sig i området, hvor knivstikkeriet fandt sted.

- Vi kan ikke oplyse noget præcist om motivet til knivstikkeriet, men det er vores klare opfattelse, at man som almindelig borger i området ikke har grund til at være urolig, siger vagtchefen.

Politiet er tirsdag eftermiddag stadig til stede i området med blandt andet hunde for at lede efter spor.

Vagtchefen opfordrer folk i området til at henvende sig, hvis de har set noget af relevans for sagen.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden