Nordjyllands Politi på sporet af vanvidsbilist

En vanvidsbilist stak fredag aften af fra politiet med 200 kilometer i timen

Biljagten foregik blandt andet ad Hadsund Landevej. Foto: GoogleMaps

Biljagten foregik blandt andet ad Hadsund Landevej. Foto: GoogleMaps

NORDJYLLAND:Fredag aften kørte en person rundt i en sort BMW og vedkommende havde så travlt, at der ikke blev standset, selv om politiet var lige i hælene på bilen.

- En patruljevogn holdt ved Lindenborg Å som nummer 10 i køen. Da det blev grønt, blev hele rækken overhalet af en sort BMW, som kørte ind foran den forreste bil, der måtte bremse op, fortalte vagtchef, Per Jørgensen fredag til Nordjyske.

Der blev sat blå blink på patruljevognen, som kørte frem for at få den sorte BMW ind til siden. Da bilisten så de blå blink fra politibilen, gassede vedkommende op.

Og så gik jagten ellers ad Hadsund Landevej, forbi Gistrup, via Komdrup, mod Lillevorde og videre mod Kongerslev med op til 200 kilometer i timen. Og patruljebilen kunne af sikkerhedsmæssige årsager ikke følge med.

Politiet efterlyste efterfølgende bilen. En sort BMW 3 E46 med registreringsnummer BZ 10813. Nummerpladerne tilhørte ikke bilen, men var afmeldt.

Og efterlysningen har nu hjulpet politiet et skridt tættere på gerningsmanden, som i første omgang lykkedes med at slippe væk.

- Vi har fået nogle gode tips, som kan lede os i den rigtige retning, fortæller vagtchef Poul Fastergaard til Nordjyske.

- Det er brugbare tip, som peger os i samme retning, som vores egen efterforskning, så det går den rigtige vej.

Politiet vil dog gerne i kontakt med flere vidner, der har set den sorte BMW.

Ved du noget, kan du kontakte Nordjyllands Politi på 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.