Nordjyllandsværket i flammer: Brand opstod i generator

Kraftværket øst for Aalborg brød onsdag middag i brand. Branden påvirker ikke forsyningen af varmt vand, fjernvarme og strøm, oplyser Aalborg Forsyning

Carl Emil Nielsen
Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Ildebrand 15. maj 2019 14:40 - Opdateret 15. maj 2019 14:40

AALBORG: Onsdag klokken 12.16 opstod der ildebrand på Nordjyllandsværket øst for Aalborg. Det oplyser chefvagt Lars Bjørndal, Nordjyllands Beredskab.

Branden opstod i en generator i en såkaldt kedelbygning af ukendte årsager. Omkring klokken 14 kunne beredskabet begynde slukningsarbejdet.

- Vi måtte først afvente, at bygningen blev fri af strøm. Det kan jo have uheldige følger, hvis man begynder at sprøjte vand på den slags, siger chefvagt Lars Bjørndal.

Klokken 14.20 lød meldingen, at branden stort set var slukket. Ingen personer kom til skade under branden.

På trods af ildebranden, skal kunder hos Aalborg Forsyning ikke frygte, at det går ud over dem. Det oplyser Aalborg Forsyning i en orientering.

"Der er udbrudt brand på Nordjyllandsværket, som påvirker værkets drift. På nuværende tidspunkt er branden slukket, og vi er i gang med at lokalisere årsagen. Der er ingen personer kommet til skade, og forsyningen af varmt vand, fjernvarme og strøm til borgere og virksomheder er upåvirket. Personalet er evakueret til administrationsbygningen på Nordjyllandsværket. Vi har endnu ikke et overblik over skadernes omfang," lyder det i orienteringen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...