Ildebrand

Nordjyllandsværket i flammer: Brand opstod i generator

Kraftværket øst for Aalborg brød onsdag middag i brand. Branden påvirker ikke forsyningen af varmt vand, fjernvarme og strøm, oplyser Aalborg Forsyning

Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

AALBORG:Onsdag klokken 12.16 opstod der ildebrand på Nordjyllandsværket øst for Aalborg. Det oplyser chefvagt Lars Bjørndal, Nordjyllands Beredskab.

Branden opstod i en generator i en såkaldt kedelbygning af ukendte årsager. Omkring klokken 14 kunne beredskabet begynde slukningsarbejdet.

- Vi måtte først afvente, at bygningen blev fri af strøm. Det kan jo have uheldige følger, hvis man begynder at sprøjte vand på den slags, siger chefvagt Lars Bjørndal.

Klokken 14.20 lød meldingen, at branden stort set var slukket. Ingen personer kom til skade under branden.

På trods af ildebranden, skal kunder hos Aalborg Forsyning ikke frygte, at det går ud over dem. Det oplyser Aalborg Forsyning i en orientering.

"Der er udbrudt brand på Nordjyllandsværket, som påvirker værkets drift. På nuværende tidspunkt er branden slukket, og vi er i gang med at lokalisere årsagen. Der er ingen personer kommet til skade, og forsyningen af varmt vand, fjernvarme og strøm til borgere og virksomheder er upåvirket. Personalet er evakueret til administrationsbygningen på Nordjyllandsværket. Vi har endnu ikke et overblik over skadernes omfang," lyder det i orienteringen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst