Ny strategi: Thingbak stopper

Aalborg City ønsker en ny struktur, som den mangeårige direktør Flemming Thingbak ikke kan se sig selv i

Flemming Thingbak kan ikke se sig selv i en ny organisation af Aalborg City. Arkivfoto

Flemming Thingbak kan ikke se sig selv i en ny organisation af Aalborg City. Arkivfoto

AALBORG:Direktør i Aalborg City Flemming Thingbak stopper med næsten øjeblikkelig virkning i det job, han har haft som cityforeningens direktør gennem 17 år. Thingbak stopper sit virke med udgangen af april. Det oplyser Aalborg City i en pressemeddelelse.

Detailhandlen gennemgår i denne tid store forandringer, også i Aalborg midtby.

Bestyrelsen for Aalborg City ønsker at imødekomme de forandringer, som detailhandlen gennemgår i denne tid på bedst mulig måde for byen og foreningens medlemmer.

Derfor har den gennem noget tid arbejdet på en ny strategi, som skal være med til at sikre, at Aalborg fortsat bliver en foretrukket destination for shopping, oplevelser og events, skriver foreningen i pressemeddelelsen.

- Ingen kunne for 20 eller 10 år siden se, hvordan eksempelvis bare sociale medier kunne have indflydelse på detailhandlen. Så nu vil vi med den nye strategi prøve at se, om vi kan gøre tingene på en lidt anderledes måde, siger formanden i Aalborg City, Jes Asmussen til Nordjyske.

Den nye struktur betyder et farvel til Aalborg Citys mangeårige direktør Flemming Thingbak, som ikke kan se sig selv som en del af det nye set-up og derfor fratræder med udgangen af april.

- Jeg har haft 17 helt igennem fantastiske år her i Aalborg City, og der er mange ting, jeg kommer til at savne, men jeg glæder mig over at aflevere en cityforening i god form og ser frem til at prøve nye kræfter af i det pulserende erhvervsliv, udtaler han i pressemeddelelsen.

Flemming Thingbak har ikke yderligere ønsket at kommentere på sit stop eller strukturændringen, men formanden for Aalborg City ærgrer sig over, at den nu afgående direktør selv siger stop.

I den nye organisation oprettes en stilling som citymanager og en stilling som eventkoordinator, og netop den del lægger Jes Asmussen vægt på bliver vigtig for fremtiden.

- En forening, hvor alt ansvaret ligger på en mand, kan være meget sårbar. Så vi udviser rettidig omhu ved at se, om vi kan organisere os lidt anderledes og deles mere om opgaverne i det, siger han.

Ønsket fra Aalborg City er at stå skarpere for medlemmerne og samtidig være tættere på dem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.