Coronavirus

På grund af stigende smitte: Nu lukker plejehjemmene i Aalborg igen

Efter kun fem dage med tilladt besøg lukker Styrelsen for Patientsikkerhed igen for muligheden for at besøge sine pårørende på plejehjem i Aalborg

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Aalborg Kommune har i december oplevet en kraftig stigning i antallet af smittede med coronavirus. Det er på den baggrund, at Styrelsen for Patientsikkerhed har valgt at genindføre besøgsrestriktioner på alle kommunens plejehjem.

Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Det er kun fem dage siden, at Styrelsen for Patientsikkerhed igen tillod plejehjemmene at åbne dørene for besøgende, men det blev altså en kort fornøjelse.

- Jeg er både ærgerlig og meget ked af det på vegne af de mange ældre på vores plejehjem og deres pårørende, siger direktør Jan Nielsen, som står i spidsen af Aalborg Kommunes sundhedsberedskab i pressemeddelelsen.

De nye midlertidige besøgsrestriktioner på Aalborg Kommunes plejehjem træder i kraft fra onsdag den 9. december.

De midlertidige restriktioner betyder, at beboere igen kun kan modtage besøg fra den nærmeste pårørende i egen bolig og kun efter aftale. Dog kan kritisk syge og døende beboere fortsat få besøg i egen bolig. Det er også muligt at få besøg af den nærmeste pårørende og to andre fast udpegede nære pårørende i et besøgsrum på plejehjemmet. Der er ingen restriktioner for udendørs besøg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden