Aalborg Pirates

Pirater ramt af brand på Storebæltsbro: Kamp aflyst

Herlev Eagles spillerbus fanget af brændende lastbil på bro

Der dannede sig lynhurtigt lange køer på Sjællandssiden på grund af den brændende lastbil på Storebæltsbroen. Foto: Ritzau/Scanpix

Der dannede sig lynhurtigt lange køer på Sjællandssiden på grund af den brændende lastbil på Storebæltsbroen. Foto: Ritzau/Scanpix

ISHOCKEY:En brændende lastbil på Storebæltsbreoen er årsag til. at fredag aftens ishockeykamp mellem Aalborg Pirates og Herlev Eagles i Bentax Arena har måttet aflyses.

Det skriver Aalborg Pirates på sin hjemmeside.

"På grund af brand på Storebæltsbroen sidder Herlev Eagles fast på Sjælland - derfor aflyses kampen i aften, og en ny dato for kampen udmeldes på et senere tidspunkt, når ny dato er fundet", lyder det på hjemmesiden.

Piraterne gør samtidig opmærksom på, at de sæsonkortholdere, der har vundet billetter til aftenens kamp, ikke kan bruge billetterne senere. Lodtrækningen til fredagens kamp annulleres, og der findes nye vindere når ny kamp dato er blevet fundet.

Ifølge Ekstra Bladet dannede der sig en 18 kilometers lang kø i løbet af eftermiddagen.

Ingen er tilsyneladende kommet til skade.

Til TV2 fortæller Bo Georg Petersen, vagtchef i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at lastbilen var lastet med whisky.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.