Piraterne er ydmyge

Aalborg Pirates nappede søndag en føring på 2-0 i finalerne mod Herning Blue Fox

Søren Olsson
Jeppe Jul Korsgaard viste mange prøver på sin eminente teknik i anden finalekamp. Foto: Peter Broen
Aalborg Pirates 15. april 2018 21:06 - Opdateret 17. april 2018 05:30

ISHOCKEY: Aalborg Pirates viste endnu engang klassen, da de søndag aften udspillede grundspilsvinderne fra Herning Blue Fox og bragte sig foran med 2-0 i finaleserien i Metal Ligaen.

For anden gang på to dage, så var piraterne klart bedst og kunne endda have vundet endnu større, hvis holdet havde udnyttet flere af de mange muligheder, der kom især i første og anden periode.

- Men for os er det vigtigt at bevare respekten for Herning. Vi ved stadig, at de er et rigtig godt hold, og de har vundet mange ishockeykampe i år. Så vi er glade for en føring på 2-0, men vi ved også, at der ikke er afgjort noget endnu, siger Jeppe Jul Korsgaard.

I første periode fik han flere gange publikum til at bryde ud i jubel over de lækre og snævre træk, som han præsterede i gæsternes zone, men hver gang måtte han lige se sig stoppet af en velspillende Simon Nielsen i ræveburet.

I anden periode var han sammen med resten af holdet med til at lægge gæsterne under et hårdt pres - noget Aalborg har præsteret hele vejen igennem slutspillet på hjemmebane.

- I anden periode har vi været gode i år. Om det er, fordi modstanderne har langt til udskiftningsboksen, ved jeg ikke, men vi får i hvert fald lagt et højt pres, der fungerer, siger den unge forward.

Han er sammen med resten af holdet klar til at træde på isen igen tirsdag aften. når tredje finalekamp spilles i Herning. Der er kampstart 20.30.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...