Pirates er ikke begyndt at drømme endnu

Aalborg Pirates har endnu ikke tabt på hjemmebane i slutspillet, men tager en kamp ad gangen

Søren Olsson
Christopher Frederiksen (til højre) håber, at piraterne kan holde den gode hjemmestatistik. Foto: Michael Koch
Aalborg Pirates 15. april 2018 07:06 - Opdateret 15. april 2018 08:44

ISHOCKEY: Aalborg Pirates kan søndag bringe sig foran med 2-0 i finaleserien imod Herning Blue Fox, efter holdet fredag vandt stensikkert med 4-1 på udebane.

Dermed er holdet kun tre sejre fra det første DM-guld til aalborgensisk ishockey siden 1981.

- Vi er ikke begyndt at drømme om noget endnu. Vi tager en kamp ad gangen, og så ser vi, hvordan det går, siger forward Christopher Frederiksen inden dagens anden kamp i serien.

Sejren fredag betød, at piraterne nu har erobret hjemmebanefordelen i serien, hvor holdet indtil nu har vundet seks ud af seks kampe i slutspillet.

- Og det er selvfølgelig vigtigt. Vi har været gode på hjemmebane i hele sæsonen og særligt her i slutspillet. Det er altid ekstrasjovt at spille, når vi har publikum i ryggen, så vi håber på en masse mennesker, der kan hjælpe os frem imod endnu en sejr, siger han.

I alt har klubberne mødtes seks gange inden slutspillet, og det er endt med tre sejre til hver, men Aalborg er det eneste hold, der har vundet på udebane - dels i den første finalekamp og dels i semifinalen i Metal Cuppen. Og derudover har holdet endda to gange tvunget Blue Fox ud i overtid i Herning.

- Jeg ved ikke, hvorfor vi har haft så godt et tag på dem i den her sæson. Men jeg tror egentlig, at det skyldes, at vi langt hen ad vejen spiller ishockey på den samme måde med masser af fart og masser af afslutninger, siger Christopher Frederiksen.

- Men omvendt så ved vi også, at nu er det ikke grundspil, og det er ikke pokal. Nu er det slutspil, og det er altid nogle andre kampe og en anden intensitet, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...