Politi søger fire konkrete vidner: De kan have viden om groft overfald

Politiet efterlyser fire mænd, der kan have været vidner til et groft overfald på to mænd i Aalborg

 <i>Foto: Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo

AALBORG:Politiet efterlyser nu fire vidner til et voldeligt overfald i Aalborg natten til 25. juli, hvor to mænd blev udsat for vold af fire andre mænd.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Overfaldet skete omkring klokken 00.20 på hjørnet af Borgergade og Vesterbro, hvor fire mænd overfaldt to andre mænd med slag og spark, mens de lå ned.

To af de formodede gerningsmænd blev anholdt på stedet af politipatruljer, men politiet mangler fortsat at finde frem til de to andre voldsmænd

- Det er en alvorlig sag. Vores efterforskning har fastslået, at de forurettede udsættes for slag og spark – også mens de ligger ned. Vores arbejde består nu i at få hele hændelsesforløbet fuldt belyst, så de kan skyldige kan blive stillet til ansvar, forklarer politikommissær Kenneth Rodam.

Og det er i den forbindelse, at Nordjyllands Politi nu efterlyser fire vidner – fire unge mænd – der kan sidde inde med vigtige informationer, som kan hjælpe politiets efterforskere med at få sagens omstændigheder opklaret.

Nordjyllands Politis efterforskning har vist, at de fire unge mænd opholdt sig inde på Elika Pizza på Vesterbro 88 kort efter midnat, inden volden blev udøvet umiddelbart derefter.

- Det er vores vurdering, at disse fire unge mænd kan have vigtig viden, som kan bidrage til sagens fulde belysning. Derfor vil vi gerne tale med dem så hurtigt som muligt, lyder det fra Kenneth Rodam, der opfordrer de unge mænd til at ringe til politiet på telefon: 114.

De fire unge mænd signaliseres som:

A:sort-krøllet hår med lyse spidser, rød t-shirt med hvide striber på skulderen, grålige bukser, sneakers med påskriften w a l k

B:lyseblå kasket (sad omvendt på), blå eller mørk trøje, lyse bukser, hvide sneakers

C:lyst hår, blå eller mørk jakke, lyser bukser, hvide sneakers

D:mørkblond hår, blå eller mørk polo t-shirt, lyse bukser

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden