Trafikuheld

Stribe af uheld i morgentrafikken

Der skete fem uheld i løbet af en time tirsdag morgen

Harmonikasammentød på Hadsund Landevej. Foto: Michael Koch

Harmonikasammentød på Hadsund Landevej. Foto: Michael Koch

AALBORG:Nordjyllands Politi havde en travl tirsdag morgen, hvor der skete en række uheld på de nordjyske veje. Det fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen. Nordjyllands Politi var samtidig ud og advare bilisterne mod glatte veje i de tidlige morgentimer.

På Hadsund Landevej var flere biler impliceret i et harmonikasammenstød, som skete lige før rundkørslen ved Egensevej kort før kl. 8.

På motorvej E45 stødte to biler sammen kl. 07.22 i nordgående retning omkring to kilometer nord for afkørsel 28 ved Aalborg. Ifølge Nordjyllands Politi skete der kun materiel skade ved de to uheld.

Der skete yderligere tre uheld i Aalborg og Nørresundby i morgentimerne, hvor bilister ramte to fodgængere og en knallertkører. Heldigvis slap alle fra uheldene uden alvorlige skader.

I rundkørsel Lindholm Brygge/Thistedvej i Nørresundby kørte en bilist ind i en fodgænger, som røg over køleren og ned på vejen igen. Fodgængeren måtte en tur på skadestuen til tjek.

På Hadsundvej ville en bilist svinge til højre af Filstedvej, men føreren overså et barn, der var på vej over fodgængerfeltet. Fodgængeren kom ikke alvorligt til skade, oplyser vagtchefen.

Endelig ramte en bilist en person på knallert i forbindelse med et venstresving på Karolinelundsvej. Knallertkøreren var på vej mod vest af Østerbro. Føreren af knallerten kunne dog selv gå fra stedet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst