Se billederne: Sådan gik det i Jomfru Ane Gade

Festgaden i Aalborg udpeget som "hotspot" - politi patruljerede

Stemningen var høj i Jomfru Ane Gade i Aalborg fredag aften, men der var styr på sagerne, melder politiet. Foto: Martin Damgård

Stemningen var høj i Jomfru Ane Gade i Aalborg fredag aften, men der var styr på sagerne, melder politiet. Foto: Martin Damgård

AALBORG:Den populære festgade Jomfru Ane Gade i Aalborg er udpeget som såkaldt "hotspot", fordi der er risiko for nye corona-smittekæder, når mange personer forsamles i gaden.

Derfor holdt politiet et ekstra øje med gæsterne i forlystelsesgaden fredag aften, hvor alle beværtninger skulle lukke kl. 23.

- Vores patruljer vil befinde sig i og omkring Jomfru Ane Gade, hvor vi vil gå i dialog med gæsterne, særligt omkring lukketid, så vi undgår, at gæsterne klumper sig for meget sammen, når de forlader gaden, udtalte politiinspektør Claus Danø, da Nordjyllands Politi forleden oplyste, at man havde udpeget festgaden som hotspot.

Det midlertidige hotspot gælder i Jomfru Ane Gade samt Jomfru Anes Gård og Vesterå.

Den øgede patruljering fredag aften viste, at folk i "Gaden" var gode til at overholde retningslinjerne og forlod området, da det var lukketid.

Pressefotograf Martin Damgård var på rundtur i gaden fredag aften, hvor alt forløb som det skulle.

Se hans fotos her:

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.