Skader driller AaB før FCK-kamp

AaB fik flere spillere på skadeslisten i søndags mod Horsens

Thomas Jasper
Foto: Michael Koch
AaB 17. april 2018 12:34

FODBOLD: Det bliver et svækket AaB-mandskab, der onsdag gæster FC København i Alka Superligaens mesterskabsslutspil.

I forhold til søndagens 2-0-sejr over Horsens må AaB-træner Morten Wieghorst med sikkerhed se bort fra anfører Rasmus Würtz og angriberen Jannik Pohl, mens også Jakob Ahlmann forventes at må stå over.

- Vi har nogle skader, men vi skal nok stille et godt hold med spillere, der er klar til at spille, og uanset hvilket hold vi stiller med, ved vi, at det bliver en svær kamp. Selv om FCK har tabt deres to sidste kampe, har der været mange gode ting i deres spil, og de kan med rette sige, at de burde have fået mere ud af deres to kampe mod FC Midtjylland og Brøndby, siger AaB-træner Morten Wieghorst.

Han må dermed konstatere, at sejren over Horsens kostede nogle ofre. Rasmus Würtz brækkede storetåen, mens Jannik Pohl pådrog sig en muskelskade.

- For Pohl er det en længevarende muskelskade. Der er stadig lidt usikkerhed omkring det, men der venter formentlig en pause på tre-fire uger for ham, siger Morten Wieghorst.

Kasper Pedersen var også på skånekost under tirsdagens træning, men Morten Wieghorst forventer til gengæld, at forsvarsspilleren bliver klar til onsdagens kamp.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...