Skole coronaramt: Flere årgange sendt hjem

Gl. Lindholm Skole har hjemsendt elever i 7.-9. årgang

Eleverne bliver opfordret til at lade sig teste fredag. Arkivfoto

Eleverne bliver opfordret til at lade sig teste fredag. Arkivfoto

LINDHOLM:Lige nu har vi flere elever, der er testet positive for Covid-19 på 8. klassetrin. I aftes hjemsendte vi også 9. årgang, da flere elever i fritiden havde været sammen med elever fra 8. årgang. Dermed er 7.-9. årgang hjemsendt op til efterårsferien, og der vil være fjernundervisning for alle hjemsendte elever. Er man ikke syg, følges undervisningen.

Sådan lyder det i et opslag fra skoleleder Carsten Søndergaard på Gl. Lindholm skoles Facebookside.

Dermed har alle eleverne i udskolingen fået samme besked om, at de skal holde sig hjemme.

- Det vil sige, at de ikke skal gå ud, heller ikke efter skoletid og gå til fritidsaktiviteter, skrive skolelederen.

Alle elever i 7.-8.-9. klasse skal sørge for at få foretaget COVID-19 test, gerne fredag, på grund af smitteopsporingstidspunkt, lyder opfordringen i oplsaget.

- Desværre blander eleverne sig på tværs af årgange i fritiden, og dette stiller os tilbage med en kæmpe udfordring, da det er umuligt at lave præcis smitteopsporing. Hvem har været sammen med hvem i fritiden?

Sundhedsstyrelsen og skolen opfordrer på det kraftigste til, at elever ikke blander sig med elever fra andre årgange, at man ikke i privat regi inviterer til fødselsdage og laver sovearrangementer, hvor søskende i flere hjem også pludselig bliver en del af en meget stor smittekæde.

- Endelig skal vi være omhyggelige med håndhygiejne og blot omgås vores nærmeste familie, få venner, og i skolen, at vi kun er sammen med kammerater på årgangen, lyder det i opslaget fra skolelederen.

Vi håber, alle tager situationen alvorligt og gør en indsats, så vi kan få bremset et stigende smittetal så hurtigt som muligt, skriver Carsten Søndergaard, der slutter med at ønske alle en god efterårsferie. Den starter, når fredagens undervisning slutter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden