Narkohandel

Aalborg var base for narkosalg: Stor aktion mod rockermiljøet - otte anholdt

Politiet slog til tirsdag formiddag på flere adresser i Jylland. Der blev fundet både narko og våben

Arkivfoto

Arkivfoto

JYLLAND:Otte personer blev tirsdag formiddag anholdt i en stor koordineret aktion mod rockermiljøet i Aalborg i forbindelse med efterforskningen af organiseret narkohandel.

Det oplyser politiinspektør Brian Olsen fra Særlig Efterforskning Vest (SEV) ved Østjylland Politi.

Politiinspektøren ønsker ikke at komme nærmere ind på de anholdtes tilhørsforhold, ligesom han ikke ønsker at fortælle, præcis hvor meget narko, de otte personer er sigtet for at handle med.

- Men jeg kan sige, at det er over et kilo, og at der er tale om amfetamin, siger Brian Olsen.

Base i Aalborg

Det er politiets opfattelse, at den organiserede narkohandel er sket med base i Aalborg, men de otte personer er, udover i Aalborg, blevet anholdt i forskellige jyske byer.

Politiet slog til på en række adresser Nørresundby, Brønderslev, Malling, Tranbjerg, Horsens og Rødekro, og under ransagningerne blev der både fundet narko og våben.

- De anholdte sigtes for i forening at have handlet med en større mængde hård narkotika. Handlen er sket med base i Aalborg. Aktionen i dag er et led i vores målrettede indsats mod rocker-bandekriminalitet, siger politiinspektør Brian Olsen, der er leder af Særlig Efterforskning Vest, i en pressemeddelelse.

Syv af de anholdte fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Aarhus onsdag morgen. Det drejer sig om seks mænd og en kvinde i alderen 26-37 år.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Særlig Efterforskning Vest ikke at oplyse yderligere om aktionen og baggrunden for den.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.