Mand stukket i ryggen ved endnu et slagsmål i Aalborg - 16-årig løsladt

Retten fandt ikke grundlag for at varetægtsfængsle dreng

Slagsmålet foregik her på Vesterbro midt i Aalborg lørdag aften. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering/Kortforsyningen

Slagsmålet foregik her på Vesterbro midt i Aalborg lørdag aften. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering/Kortforsyningen

AALBORG:For fjerde gang på kun fem dage har unge i Aalborg-området været i slagsmål, der endte med stikkeri, enten med kniv eller en anden spids genstand.

Seneste opgør skete lørdag aften omkring kl. 19.15 på Vesterbro i Aalborg, foran Fitness World, oplyser vagtchef Bruno Brix fra Nordjyllands Politi.

Et vidne har fortalt politiet, at 10-12 personer deltog i slagsmålet.

Politiet fik lørdag aften anholdt tre personer, der menes at have været indblandet. Det var to mænd - en 32-årig og en 18 årig - samt en 16-årig dreng.

Gerningsvåben mangler

Efter afhøringer anholdt politiet en anden dreng, også på 16 år. Han blev sigtet for den vold, der skete med en spids genstand, muligvis en kniv. Politiet har dog ikke fundet gerningsvåbnet.

En anden ung mand blev stukket i ryggen, men fik dog kun lettere skader.

Den 16-årige dreng, politiet mener har stukket den anden mand, blev sigtet for grov vold.

Søndag blev han fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet krævede ham varetægtsfængslet. Men retten fandt, at der ikke var det fornødne mistankegrundlag, fortæller anklager Kim Kristensen. Den kendelse har han kæret til landsretten.

Den 16-årige nægtede sig skyldig. Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, kan anklageren ikke sige nærmere om, hvad drengen måtte have forklaret. Anklageren kan heller ikke komme nærmere ind på, hvad der i politiets efterforskning førte til anholdelsen.

Læs også:

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden