Politi: Æsel var skyld i trafikuheld

To uheld på samme hovedvej øst for Løgstør fredag eftermiddag

Et æsel var årsag til et af to trafikheld, oplyser politiet. Dog ikke dette æsel. Arkivfoto

Et æsel var årsag til et af to trafikheld, oplyser politiet. Dog ikke dette æsel. Arkivfoto

LØGSTØR:Hovedvejen mellem Løgstør og Nibe var ramt af to trafikuheld fredag eftermiddag, og et af uheldene skyldes at et æsel havde forvildet sig ud på kørebanen.

Det uheld skete kort før kl. 16 på Løgstørvej lidt øst for Farstrup. Ifølge Nordjyllands Politi bremsede en bilist op, da et æsel befandt sig på vejen. Derefter blev bilen påkørt bagfra af en anden bil.

En af bilisterne fra uheldet nær Farstrup klagede over nakkesmerter og blev bragt til tjek på skadestuen, men skulle ikke være kommet noget alvorligt til.

Æslet som forsvandt efter uheldet, men det vidste sig senere, at det løse æsel var en tilløber, som havde fået færten af andre æsler, der befandt sig inden for en indhegning, fortæller ejeren af de indhegnede æsler, Anne Dorthe Lomborg.

Tilløberen - en hingst - blev efterfølgende indfanget, og går nu også bag en indhegning. Men æslet er ikke ørechippet, så Anne Dorthe Lomborg ved ikke, hvor det stammer fra.

Også uheld nær Brøndum

Knap to timer før, ved 14-tiden, var to andre biler stødt sammen på hovedvejen nær Brøndum, også mellem Løgstør og Nibe.

Det uheld skete også, da en bil var bremset op. Bilen blev påkørt bagfra af en anden bilist. Flere ambulancer blev sendt til stedet, og ifølge politiets foreløbige oplysninger blev to personer fra bilerne bragt til tjek på skadestuen. Ingen skulle være kommet noget alvorligt til, følge de foreløbige oplysninger, politiet har.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.