Tyverier fra pengeskabe og indbrud: Politiet jagter tre mænd

Gerningsmændene slog til mod virksomheder og restauranter i Aalborg og Skagen

AALBORG/SKAGEN:Nordjyllands Politi efterlyser nu tre mænd, som mistænkes for at stå bag flere indbrud og pengeskabstyverier hos restauranter i Aalborg og Skagen-området.

Fra 2. til 12. juni er det gået ud over virksomheder og restauranter i Aalborgs midtby, hvor tyvene er gået efter indholdet i pengeskabe. Samtidigt er der skete flere indbrud, hvor tyvene er gået efter kontanter på virksomheder.

- Efterfølgende har vi så i perioden fra 17. juni og frem til i dag set seks tilsvarende indbrud i Skagen-området, hvor det også er gået ud over virksomheder og restauranter, fortæller lederen af politiets berigelsesefterforskning, politikommissær Ulf Munch Sørensen, i en pressemeddelelse tirsdag.

Politiet forsøger nu at få identificeret gerningsmændene og beder offentligheden om hjælp:

- Vores efterforskning har afdækket, at tre p.t. uidentificerede mænd kan knyttes til forholdene. Vi mener, der er tale om omrejsende kriminelle personer, og derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der kan hjælpe os med at identificere mændene eller har information om, hvor mændene kunne opholde sig, siger Ulf Munch Sørensen.

Oplysninger kan gives til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.