Uheld gav lang kø midt i myldretiden

Tre biler stødte sammen i Limfjordstunnelen. Det gav lang kø

Der var hurtigt ryddet op efter uheld i Limfjordstunnelen, men det har skabt otte kilometer kø, som det har taget hele eftermiddagen at få afviklet. Arkivfoto <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Der var hurtigt ryddet op efter uheld i Limfjordstunnelen, men det har skabt otte kilometer kø, som det har taget hele eftermiddagen at få afviklet. Arkivfoto Pressefotograf Torben Hansen

AALBORG:Det har været en torsdag med mange uheld på de nordjyske motorvej.

Morgentrafikken blev udfordret af to harmonikasammenstød, og da myldretidstrafikken begyndte torsdag eftermiddag gik det igen galt.

Klokken cirka 15.40 kørte tre biler således op i hinanden i det nordgående rør i Limfjordstunnelen. Sammenstødet var et klassisk harmonika-sammenstød.

- Det er tre biler, der er kørt op i hinanden ved en nedbremsning. Det er sket med lav hastighed, så der var kun materielle skader, oprydningen tog cirka 15 minutter og bilerne kunne endda køre derfra, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, René Kortegaard.

Venstre vognbane i nordgående retning var dog spærret, mens der blev ryddet op, og det fik konsekvenser for trafikken resten af eftermiddagen.

Vejdirektoratet oplyste således, at der har været kø ud til frakørslen ved Aalborg S, hvilket vil sige otte kilometer, og at rejsetiden har været forlænget med mere end 45 minutter. Mange af de øvrige indfaldsveje har også mærket til køen på motorvejen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.