Vaks bartender bag anholdelse af lommetyv med fem mobiltelefoner

31-årig var fuld, aggressiv og forsøgte at betale med et stjålet Dankort

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:En vaks bartender på Zwei Grosse Bierbar i Jomfru Ane Gade var natten til lørdag manden bag anholdelsen af en lommetyv, der havde huseret i Gaden i løbet af aftenen og natten.

- En 31-årig mand forsøgte at betale med et Dankort, der tilhørte en kvinde. Det opdagede bartenderen, der derfor fik mistanke om, at kortet var stjålet. Bartenderen fik dørmændene på stedet til at forsøge at holde manden tilbage, men den 31-årige forsøgte at stikke af, forklarer vagtchef Torben Larsen, Nordjyllands Politi.

Anmeldelsen fra Zwei Grosse Bierbar kom klokken 03.32.

Det lykkedes dørmændene at få fat i manden og tilbageholde ham, indtil en politipatrulje kom til stedet, hvorefter manden blev anholdt.

- Det viste sig, at Dankortet var stjålet, og den 31-årige var i besiddelse af fem mobiltelefoner, som også var stjålet på en natlig turne i Jomfru Ane Gade, fortæller vagtchefen.

Manden var både beruset og aggressiv og han blev derfor anbragt i detentionen på Politigården i Aalborg.

Mens manden lørdag formiddag fik sovet sin rus ud, lykkedes det politiets efterforskere at finde frem til ejerne af de fem mobiltelefoner.

Den 31-årige er fra Ikastkanten og i forvejen kendt af politiet.

- Da han op ad formiddagen lørdag blev klar til det, blev han formelt sigtet for tyveri af Dankortet og mobiltelefonerne. Han blev afhørt, og da han havde en fortid, så blev sagen forelagt juristerne til vurdering af, om den 31-årige skal fremstilles i grundlovsforhør. Det blev vurderet, at den 31-årige ikke skal i grundlovsforhør, og han er derfor blevet løsladt efter endt afhøring, forklarer vagtchef Torben Larsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.