Vestbjerg fik én på opleveren

Slap med skindet på næsen i pokalkampen mod Skjerns håndboldherrer

Claus Jensen
Foto: Jakob Friis
Håndbold 14. marts 2018 10:41

HÅNDBOLD: Danmarks pt. bedste herrehåndboldhold var tirsdag aften på besøg i Vodskov, hvor Vestbjergs talentfulde 3. divisionshold var modstanderen i pokalturneringen.

Skjern blev som ventet endestation for nordjyderne, men de slap med skindet på næsen og tabte blot 33-20 - efter 15-8 ved pausen.

Foran 450 tilskuere i en fyldt hal kom Vestbjerg fint fra land og var foran. Men ved stillingen 7-6 til Skjern tog gæsterne timeout, og derfra trak favoritterne uimodståeligt fra. I store dele af anden halvleg formåede Vestbjerg dog igen at bytte mål med Skjern.

- I bund og grund var vores tilgang, at vores drenge skulle have en på opleveren, og det er jeg også sikker på, at de fik, siger Vestbjerg-træner Lasse Møller Thomsen.

- Vi kom godt fra start, og fik lagt tryk på Skjerns forsvar med et bevægeligt angrebsspil anført af en velspillende Mathias Møller. Man kan sige, at Skjern spiller med bredden, men jeg tror ikke, at der var et tidspunkt, hvor der ikke var mindst to landsholdsspillere på banen, uddyber han.

Oliver Elb blev topscorer for Vestbjerg med syv scoringer. Han viste, at også en klassemålmand som Tibor Ivanisevic får problemer, når skudarmen bliver løsnet.

Næste opgave for Vestbjerg bliver den 20. marts, når de på hjemmebane tager i mod Thisted. En kamp, som skal være med til at sikre klubbens oprykning til 2. division.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...