Vil sætte ekstra gang i vaccinationer: Her kan du få drop-in-stik

Borgere i to områder i Aalborg Kommune kan blive vaccineret uden at bestille tid

Nu kan du få prikket uden at bestille tid, hvis du bor i bestemte områder i Aalborg Kommune. Foto: Lars Horn/Baghuset Pressefoto

Nu kan du få prikket uden at bestille tid, hvis du bor i bestemte områder i Aalborg Kommune. Foto: Lars Horn/Baghuset Pressefoto

AALBORG:Borgerne i to sogne i Aalborg Kommune - Nørre Tranders og Lindholm - halter bagud med at få bestilt tid til vaccination mod corona.

Det vil kommunen og Region Nordjylland nu gøre noget ved, og derfor oprettes torsdag 24. juni såkaldte drop in-vaccinationssteder i henholdsvis Løvvanghallen på Løvbakken i Nørresundby samt på Trekanten Bibliotek og Kulturhus på Sebbersundvej i det østlige Aalborg.

Her kan lokale borgere frit gå ind og blive vaccineret kl. 10-18 uden at bestille tid. Man skal blot medbringe sit gule sundhedskort.

Tilbuddet gælder alle over 18 år, som har fået tilbud om vaccination mod covid-19/corona og bor i Nørre Tranders eller Lindholm sogne, skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Inden den lokale vaccinationsdag kontakter kommunens medarbejdere beboere i området, som har modtaget invitation til vaccination, men endnu ikke bestilt tid.

- Vi har et tæt og godt samarbejde med boligforeningerne i områderne, og de hjælper os med at gøre opmærksom på den lokale vaccinationsdag. Derudover forsøger vores egne medarbejdere at kontakte så mange som muligt i sognene for at fortælle om tilbuddet, siger Jan Nielsen, som står i spidsen for Aalborg Kommunes sundhedsberedskab.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.