Würtz: Nu skal vi have en sejr

AaB skal hive sig selv op ved rødderne mod Horsens

Søren Olsson
Rasmus Würtz håber, at AaB kan rejse sig i kampen mod AC Horsens. Arkivfoto: Lars Pauli
AaB 15. april 2018 07:06

FODBOLD: Det har ikke været den mest positive uge for AaB-spillerne. Onsdag rød de ud af DBU-Pokalen med et stort nederlag til FC Fredericia, fredag fik de inddraget deres fridag på grund af netop det nederlag, og lørdag dukkede op imod 40 AaB-supportere op på Hornevej for at markere deres utilfredshed med spillet i de seneste kampe.

Søndag skal holdet forsøge at revanchere sig, når de tager imod AC Horsens i en kamp i Mesterskabsslutspillet.

- Ja, det er jo tough business det her, men netop denne gang, så er det nok meget positivt, at der kommer en ny kamp næsten med det samme. For vi ved, at vi skal ud og revanchere os, og det er vi virkelig opsatte på, siger anfører Rasmus Würtz.

- Først og fremmest skal vi ud og bevise både over for os selv og over for fansene, at vi er i stand til at spille bedre end det, vi har vist. Og derefter vil vi virkelig gerne have en sejr, for det har vi i den grad brug for. Det har gjort ondt det her, så nu skal vi have rejst os, siger han.

Umiddelbart ser det ud til, at de to hold skal dyste om femtepladsen i slutspillet.

- Vi ved, at det bliver en fysisk kamp mod AC Horsens, men vi skal virkelig også forsøge, om vi kan få spillet til at køre på vores præmisser med pasninger. Selvom det ikke har set for godt ud på det seneste, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...