AaB

Würtz: Vi skal have mere ud af det

AaB-anføreren kunne ikke fejre sin kontraktforlængelse med tre point

24
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Peter Broen

FODBOLD:AaB-anfører Rasmus Würtz spillede endnu en solid kamp på den centrale midtbane, da AaB søndag eftermiddag spillede 1-1 imod Brøndby på Aalborg Portland Park.

Jores Okore sikrede det ene point for AaB på hovedstød, efter Bendikt Röcker havde bragt gæsterne foran - også med hovedet efter et hjørnespark.

- Vi kan ikke være tilfredse med det ene point, når vi er i overtal så længe. Men vi må bare erkende, at vi ikke får skabt nok i anden halvleg, siger Rasmus Würtz.

- Og det er træls, at vi kommer bagud på en dødbold, men det er trods alt positivt, at vi selv får et mål på den konto. Det er den slags "nemme" mål, som vi nogen gange har manglet, siger han.

Inden kampen blev det offentliggjort, at han har forlænget sin kontrakt med AaB, så den nu løber frem til sommeren 2019.

- Ja, det betyder jo, at jeg foreløbig kan blive ved i halvlandet år endnu, lyder det med et grin fra midtbanespilleren.

- VI har hjaft en god dialog omkring det hele vejen igennem. Selvfølgelig var de ri starten nogle ting, vi ikke var enige om, men sådan er det jo altid, siger anføreren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst