Aalborgs prinsesse er klar

Linette Riber blev onsdag kåret som karnevalsprinsesse 2015

Bine Martine GoriFoto: Grete Dahl
Linette Riber sørgede for god underholdning med masser af musik og sjove sange, da hun i går formiddags blev kåret som Aalborgs karnevalsprinsesse. 16. maj trommer hun sammen til børnekarneval - ifølge den afgående karnevalsprins kan både børn og voksne glæde sig til en fantastisk dag sammen med prinsessen, der lover at give den på alle tangenter.
Aalborg 8. april 2015 18:37 - Opdateret 8. april 2015 18:59

AALBORG: Lyden af brummende tigre, abers hujen og børnelatter dannede onsdag formiddag den perfekte kulisse, da dette års karnevalsprinsesse blev præsenteret.

Med pomp og pragt præsenterede sidste års karnevalsprins, Michael Bach, den smukke og smilende karnevalsprinsesse, Linette Riber, for de måbende børnehavebørn, der var inviteret til at overvære kroningen af den festabe, der skal være frontfigur for børnekarnevalet 2015.

Prinsessen er et legebarn

Den nyslåede karnevalsprinsesse er ikke hvem som helst. Linette Riber har papir på at være uddannet legebarn - og ifølge den afgående karnevalsprins, Michael Bach, det er netop sådan en størrelse, der skal til for at sætte fut i karnevalsfesten.

Allerede fra første færd vandt den nyslåede karnevalsprinsesse børnenes hjerter, da hun indledte sin første dag som regent med en sjov sangleg om prinser, prinsesser og fulde sørøvere.

- En fantastisk oplevelse

Linette Riber selv er lykkelig for at få chancen for at være karnevalsprinsesse.

- Jeg sagde ja med det samme, fortæller hun og smiler strålende og forventningsfuldt.

Som karnevalsprinsesse skal hun tage imod alle de børn, der tropper op for at gå i karnevalsoptog til Kildeparken 16. maj.

Ifølge den nu tidligere karnevalsprins Michael Bach, har Linette Riber en fantastisk og uforglemmelig dag at se frem til.

- Det var en helt fantastisk oplevelse, fortæller Michael Bach, der særligt husker, hvordan det var at gå forrest i det gigantiske hav af udklædte børn og voksne sidste år.

- Hvis man kunne gøre det hvert år, ville det være utroligt. Men det duer ikke. Der skal nye kræfter til, og jeg er rigtig glad for, at det er Linette - hun er virkelig dygtig, fortæller Michael Bach.

Prinsessen vil lære alle at spille

Linette Riber er særligt kendt for sine stomp-shows, hvor hun trommer på alt, der giver lyd.

Men hun regner ikke med at være ene om at give lyd til børnekarnevallet:

- Jeg har særlige prinsesse evner, der kan lære alle at tromme - alle kan være med, udbryder karnevalsprinsessen entusiastisk.

Hos Aalborg Karneval er man glade for den nye prinsesse.

Direktør for Aalborg Karneval, Kresten Thomsen, er sikker på, at Linette Riber er prinsesse for at løfte børnekarnevalet til nye højder.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...